Trei gustări rapide cu Unturile de la Lăptăria cu Caimac

Dacă ești în căutarea unor rețete rapide de gustări, ai ajuns în locul potrivit. Am pregătit pentru tine 3 variante de gustări delicioase de care te vei îndrăgosti fără doar și poate. Încearcă-le pe toate și alege-ți rețeta favorită.

1.Bruschetă cu pară și Untul cel lăptos

Ingrediente:

  • felii de pâine cu maia
  • pere
  • piper roz
  • miere
  • Untul cel Lăptos Lăptăria cu Caimac

Mod de preparare:

  1. Prăjește feliile de pâine, feliază perele, zdrobește piperul roz într-un mojar.
  2. Unge feliile de pâine cu Untul cel lăptos. Așează deasupra felii de pară, presară piper roz și miere.

 

2.Bruschetă cu vinete, roșii și Untul cel cu leurdă

Ingrediente:

  • baghetă albă
  • vinete graffiti
  • roșii
  • mozzarella proaspătă
  • busuioc
  • Untul cel cu leurdă

Mod de preparare:

  1. Feliază vinetele și prăjește feliile pe o tigaie de fontă, pe foc mediu, până când se rumenesc.
  2. Condimentează cu sare și piper.
  3. Feliază roșiile și mozzarella.
  4. Taie bagheta în două pe lungime și apoi în 3 sau 4 bucăți mai mici. Prăjește fiecare bucată de baghetă.
  5. Unge bagheta prăjită cu Untul cel cu leurdă, apoi așează deasupra, ușor suprapuse, felii de vânătă coaptă, felii de roșii și de mozzarella. Presară câteva frunze de busuioc proaspăt.

 

3.Sandviș cu șuncă de curcan, măr și Untul cel cu sare 

Ingrediente:

  • felii de pâine cu secară
  • felii de șuncă de curcan
  • felii de Gouda
  • mere roșii
  • frunze de valeriană
  • Untul cel cu sare

Mod de preparare:

  1. Unge feliile de pâine cu secară cu Untul cel cu sare.
  2. Așează peste o felie de pâine unsă cu unt 2 felii de șuncă de curcan, 2 felii de Gouda, felii de mere, frunze de valeriană. Acoperă cu o altă felie unsă cu Untul cel sărat.
  3. Taie în două bucăți și bucură-te de acest sandviș gustos.

 

Trucuri:

Adaptează ingredientele în funcție de gustul și preferințele personale.

Această rețetă a fost realizată de Alina Muntele, care a ales lactatele noastre 100% naturale. Bucuroși să vedem cum se transformă ingredientele noastre într-un preparat realizat cu iscusință și cu respect față de ingrediente și gust, îi mulțumim pentru aceaste rețetă, pe care o împărtășim cu voi.

Articole similare