Guvernanță corporativă


Începând cu data de 01.01.2022, compania este administrată de un Consiliu de Administrație format din următorii 3 membri: Nicuşor Şerban, Cornel Dănilă şi Mișu Negrițoiu. Mandatul membrilor Consiliului este de 4 ani.

Nicușor Șerban, Fondator și Președinte CA, a absolvit Facultatea de Agricultură din București, obținând licența în Agricultură. Dl. Șerban și-a început activitatea ca Administrator de Fermă la Stațiunea Didactică și Experimentală Belciugatele, unde a lucrat timp de 8 ani, înainte de a înființa ferma care acum furnizează materia primă fabricii Lăptăria cu Caimac. În prezent, este responsabil de activitatea fermelor vegetale și animale din cadrul companiei.

Cornel Dănilă, Membru CA, este absolvent al Academiei de Tehnică Militară și al unui MBA obținut în cadrul Open University din Marea Britanie. Are o experiență de peste 20 de ani în domeniul FMCG, perioadă în care a ocupat poziții de top management în unele dintre cele mai importante companii producătoare de lactate din România. Din anul 2019, dl. Dănilă contribuie la dezvoltarea strategiei comerciale în cadrul Lăptăria cu Caimac.

Mișu Negrițoiu, Membru CA, a absolvit Facultatea de Comerț Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) și Facultatea de Drept din cadrul Universității București, obținând titlul de doctor în Științe Economice la ASE. Dl. Negrițoiu are o bogată experiență în domeniul economic și financiar, dobândită atât în sectorul public, cât și în importante companii multinaționale active pe piața bancară și de consultanță financiară din România.

Cornerstone Communications SRL este Consultantul Autorizat al Agroserv Măriuța SA.

Auditorul Agroserv Măriuța SA. este PKF FINCONTA SRL (www.pkffinconta.ro) cu sediul în Str. Jean Louis Calderon, nr. 38, București Sector 2, România, J40/19832/1994, CUI 6383983, înregistrat în Registrul Public Electronic cu nr. FA 32, prin reprezentat legal auditor certificat Florentina Susnea înregistrat în Registrul Public Electronic cu nr. AF 433. Auditorul are un mandat în vigoare până la data de 01.09.2023.

Memorandum pregătit pentru admiterea acțiunilor emise de Agroserv Măriuța SA pe piața AeRO a BVB – Descarcă
Memorandum pregătit pentru admiterea obligațiunilor emise de Agroserv Măriuța SA pe piața Bonds-SMT a BVB – Descarcă

Act constitutiv Agroserv Măriuța SA – Descarcă

Politica de remunerare – Descarcă
Politica de dividende – Descarcă

Email: ir@milkfarm.eu
Phone: +40 754 908 742