Waffles cu mazăre și rotocol de cașcaval

Textura pufoasă și crocantă a waffles-urilor se va completa perfect cu gustul cremos al rotocolului de cașcaval și savoarea ușor dulceagă a mazării. Această rețetă este perfectă pentru un mic dejun sau o gustare rapidă, dar sofisticată, pe placul tuturor.

Încălzește aparatul de waffles și pregătește-te să savurezi acest preparat.

Ingrediente (pentru 8 bucăți)

  • 250 făină
  • 5g praf de copt
  • sare
  • mărar proaspăt tocat
  • 75g Rotocol de cașcaval, ras
  • 2 ouă
  • 200ml Sana Lăptăria cu Caimac
  • 25ml ulei de floarea soarelui
  • 250g piure de mazăre

Mod de preparare

  1. Într-un bol mare amestecă făina, praful de copt, sarea, mărarul tocat mărunt și Rotocolul de cașcaval ras.
  2. Într-un alt bol amestecă ouăle, Sana, uleiul de floarea soarelui și piureul de mazăre.
  3. Toarnă ingredientele umede peste cele uscate și încorporează cu ajutorul unei spatule.
  4. Lasă compoziția să stea timp de 10 minute.
  5. Încălzește aparatul de waffles. Toarnă în fiecare parte a sa câte 2 linguri din compoziție, nivelează puțin și închide. Coace waffles timp de 5-6 minute, până când se rumenesc.
  6. Repetă până când termini toată compoziția.

 

Trucuri:

Pentru un mic dejun gustos și sățios servește waffles calde cu Sana de la Lăptăria cu Caimac.

Această rețetă a fost realizată de Alina Muntele, care a ales lactatele noastre 100% naturale. Bucuroși să vedem cum se transformă ingredientele noastre într-un preparat realizat cu iscusință și cu respect față de ingrediente și gust, îi mulțumim pentru această rețetă, pe care o împărtășim cu voi.

Articole similare