Brioșe aperitiv cu piept de pui și caș: rapid și mega delicios

Într-o cratiță puneți pieptul de pui 1 buc (400 gr). Turnați apa 2 l.

Adăugați sarea și fierbeți până este gata 1 linguriță.

Când pieptul de pui este fiert, îl soateți, îl lăsați la răcit, apoi tăiați-l mărunt. Într-un bol puneți pieptul de pui tăiat.

Dați cașul zvântat prin răzătoare 200 gr. Adăugați-l în bolul principal.

Adăugați făina 100 gr. Adăugați pătrunjel 1 lingură. Adăugați mărar 1 lingură.

Turnați chefirul 200 gr. Adăugați ouăle 2 buc. Adăugați sare și amestecați 1 linguriță.

Ungeți tava specială pentru bioșe, cu untul moale, cu ajutorul unei linguri umpleți fiecare formă  a tavei 10 gr.

LA CUPTOR 180 °C / 20 MIN.

Ingrediente:

  • 1 bucată piept de pui (400 g)
  • 200 g caș zvântat
  • 100 g făină
  • 200 ml chefir
  • 2 ouă
  • 1 lingură pătrunjel
  • 1 lingură mărar
  • 2 lingurițe sare
  • 10 g unt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Se pot folosi următoarele tag-uri HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Articole similare