Inghețată rapidă cu zmeură, iaurt și cimbru

Ingrediente:

300g iaurt

400g zmeură

2 banane

2 lingurițe sirop de agave

3-4 rămurele de cimbru proaspăt

Mod de preparare:

Congelați bananele și zmeura peste noapte. A doua zi vor fi numai bune pentru o înghețată rapidă și delicioasă cu iaurt. Într-un blender puneți iaurtul proaspăt scos din frigider, bananele, zmeura, frunzele de cimbru și siropul de agave și omogenizați. Va avea o culoare frumoasă și o consistență cremoasă. Dacă vreți o înghețată ceva mai fermă, pe care să o puteți pune într-un cornet de înghețată, atunci mai lăsați compoziția măcar o jumătate de oră la congelator. Cei mici o vor adora. Poftă bună!

Această rețetă a fost realizată de Pancake Planet, care a ales lactatele noastre 100% naturale pentru prepararea acestui desert delicios. Bucuroși să vedem cum se transformă iaurtul nostru într-un preparat realizat cu iscusință și cu respect față de ingrediente și gust, îi mulțumim pentru că ne-a ales pentru această rețetă, pe care o împărtășim cu voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Se pot folosi următoarele tag-uri HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Articole similare