Într-o cratiță puneți pieptul de pui 1 buc (400 gr). Turnați apa 2 l.
Adăugați sarea și fierbeți până este gata 1 linguriță.
Când pieptul de pui este fiert, îl soateți, îl lăsați la răcit, apoi tăiați-l mărunt. Într-un bol puneți pieptul de pui tăiat.
Dați cașul zvântat prin răzătoare 200 gr. Adăugați-l în bolul principal.
Adăugați făina 100 gr. Adăugați pătrunjel 1 lingură. Adăugați mărar 1 lingură.
Turnați chefirul 200 gr. Adăugați ouăle 2 buc. Adăugați sare și amestecați 1 linguriță.
Ungeți tava specială pentru bioșe, cu untul moale, cu ajutorul unei linguri umpleți fiecare formă a tavei 10 gr.
LA CUPTOR 180 °C / 20 MIN.
Ingrediente:
- 1 bucată piept de pui (400 g)
- 200 g caș zvântat
- 100 g făină
- 200 ml chefir
- 2 ouă
- 1 lingură pătrunjel
- 1 lingură mărar
- 2 lingurițe sare
- 10 g unt