Briose pufoase cu legume și rotocol de cașcaval

Bucură-te de o reteta de briose pufoase, o rețetă echilibrată între gust și nutriție. Fiecare briosă conține ingrediente sănătoase precum mazăre, porumb și ardei gras. Stratul de cașcaval de deasupra se topește frumos, oferind fiecărei mușcătură o aromă savuroasă.

Ingrediente:

  • 150ml lapte
  • 100ml ulei de floarea soarelui
  • 250g făină
  • 1 plic praf de copt
  • ¼ linguriță bicarbonat
  • 1 linguriță busuioc uscat
  • ½ linguriță paprika afumată
  • sare
  • piper
  • 200g mix legume (mazăre, porumb, ardei gras)
  • 140g Rotocol de cașcaval Lăptăria cu Caimac, ras
  • mix semințe pentru presărat deasupra

Mod de preparare briose pufoase cu legume:

  1. Amestecă într-un bol făina cu praful de copt, bicarbonatul, busuiocul uscat, paprika afumată, sare și piper.
  2. Într-un alt bol, mai mare, bate ouăle cu un tel. Adaugă laptele și uleiul și amestecă bine. Încorporează ingredientele uscate în cele umede.
  3. Adaugă legumele și încorporează-le. Apoi cașcavalul ras și amestecă-l și pe el în aluatul de muffins.
  4. Pregătește o tavă pentru briose, cu hârtie pentru copt. Împarte aluatul în tavă și presară mixul de semințe deasupra.
  5. Coace briosele la 180C, timp de 20-25 de minute.

 

Trucuri:

În funcție de preferințe poți schimba mixul de legume din compoziția brioșelor. O rețetă de briose pufoase care poate face parte dintr-un brunch memorabil!

Această rețetă a fost realizată de Alina Muntele, care a ales lactatele noastre 100% naturale. Bucuroși să vedem cum se transformă ingredientele noastre într-un preparat realizat cu iscusință și cu respect față de ingrediente și gust, îi mulțumim pentru această rețetă, pe care o împărtășim cu voi.

Briose pufoase

Articole similare